Ενημερωτικά άρθρα από τη Δρ. Βιολέττα Αννίνου

Στρες

Ο όρος “στρες” προέρχεται από την Λατινική λέξη stringer (να τραβάς σφιχτά). Αυτό το σφίξιμο που επηρεάζει όσα περνάει το σώμα μας κατά την διάρκεια αυτής της στρεσογόνας διαδικασίας, έχει βλαβερή επίδραση στο δέρμα μας. Αυτό το τράβηγμα όταν προκαλείται μπορεί να έχει επίδραση στην ακμή και στην εμφάνιση λεπτών γραμμών. Επιπλέον, το στρες μπορεί να αφυδατώσει το δέρμα αυξάνοντας έτσι τον κίνδυνο πρόωρων ρυτίδων. Το στες έχει τεράστια σημασία για τον τρόπο που φαινόμαστε· για τον τρόπο που νιώθουμε και πώς το σώμα μας επιδιορθώνει τον εαυτό του αφού έχει εκτεθεί σε επιβλαβείς καταστάσεις.

Το σύστημα χαλάρωσης Eternale έχει σχεδιαστεί για να μειώνει το στρες, να αυξάνει την χαλάρωση και να αφήνει τον πελάτη με μία αίσθηση ανακούφισης με μία ανανεωμένη αίσθηση γαλήνης. Λειτουργεί σε τρία επίπεδα: διακριτική ενέργεια μικρο-φορτίων και δονήσεων για χαλάρωση του οργανικού σώματος, κατευθυνόμενη φαντασία και ενόραση για βελτίωση της διάθεσης, και ειδικά ενορχηστρωμένα μουσικά αποτελέσματα που ακούγονται σε τόνους σολφέζ που φέρνουν τον νου σε μία κατάσταση βαθιάς γαλήνης, σύνδεσης και χαλάρωσης.

Σε μία ομάδα μελέτης 75 ανθρώπων, 100% των συμμετεχόντων είπε ότι μετά από μία μόνο συνεδρία ένιωσαν σημαντικά πιο χαλαροί και λιγότερο στρεσαρισμένοι. Μετά από παρατεταμένη χρήση, οι πελάτες ανέφεραν βελτιώσεις όπως απώλεια βάρους, καλύτερος ύπνος, μείωση των ρυτίδων, και δέρμα με πιο σφιχτή όψη.

Μόνο μία τριαντάλεπτη συνεδρία Eternale μπορεί να έχει τεράστια επίδραση στον τρόπο λειτουργίας του σώματος. Ανακουφίζοντας το σύστημά σας από το στρες για μία σύντομη περίοδο σε τακτική βάση θα επιτρέψει στο σώμα σας να αναδομηθεί και να κάνει ό,τι είναι εκπαιδευμένο να κάνει· να ιάνει τον εαυτό του. Ακούγοντας τον κατευθυνόμενο οραματισμό, θα μάθετε πώς να χαλαρώνετε, να αποβάλλετε το στρες, να μετατρέπετε τα αρνητικά συστήματα πεποιθήσεων σε νοητικές αντιλήψεις, και να εκπαιδεύσετε το σώμα σας στην βαθιά αναπνοή κατά την διάρκεια εν δυνάμει στρεσογόνων καταστάσεων.

Η χαλάρωση με Eternale σε τακτική βάση θα εξαφανίσει το στρες σας βελτιώνοντας την διάθεση, την ενέργεια και την εμφάνισή σας.

Επιστροφή σε όλα τα άρθρα